Lilypie Kids Birthday tickers

2 Ocak 2011 Pazar

Geçen Zaman...

Aradan aylar gelip geçmiş, biz yazmayalı.
Bu arada çok ta değişik şeyler olmadı; koşuşturmaca ile geçen bir zaman dilimi.
Burak Yavru Kuşusu büyüyor, büyüyor, büyüyor... Giderek daha zor bir Yavru Kuş olup çıkıyor annesinin karşısına. Konuşmalar, konuşulanları anlamlandırmalar, kendi başına büyük işler başarmalar...
...
Babası ile aramızda geçen ufacık imalı konuşmaları bile sezerek "Anlamadığımı mı sanıyorsunuz?" diye algılama yeteneğini bize kanıtlıyor.
...
Henüz kreş, anaokulu gibi sosyalleşme girişimlerimiz yok, hala EV KUŞU benim oğlum, annesinin merhametiyle=> Biraz daha,biraz daha diyorum; sonra nasılsa uzun bir okul dönemi olacak diye. Aslında doğdu doğalı hep okulda ya neyse. İşte böyle böyle sebeplerle erteliyoruz, evinden daha geç ayrılsın diye istiyoruz.
....
Ben nasılım?
Aslında kısaca YORGUN kelimesi beni anlatmaya yeter. Ruhen ve bedenen çok ama çok yorgunum. Zaten çok çabuk yorulabilen, hassas ben için çok ağır eliyor bu sene; sabahçılık, birinci sınıf ve beraberinde gelen bir sürü aksaklık.
...
Canım gerçekten okula gitmek istemiyor. Çok bunalmış durumdayım. Ne olacak bu gidişat bilmiyorum. Sabahçılık gerçekten çok yıpratıyor beni.
...
Neyse zaten uzun zamandır yazamayan biri olarak karamsar bir geri dönüş oldu üzgünüm. Yeniden görüşmek üzere sevgiler.