Lilypie Kids Birthday tickers

29 Eylül 2008 Pazartesi

BEREKETSİZ ZAMAN

Bana hamarat hamarat dediniz nazara geldim bak.
Nerdeyse 15-20 gündür size tarhana yediriyorum:) Bak bak sıkıldınız tabi.

Ama dediğim gibi zamanım o kadar bereketsiz ki ne kadar zamanda ne yapsam bilemiyorum, yetişemiyorum.

Okul da açılınca ramazanla birlikte bir hayli yorucu oluyor, zaman bulamıyorum. Aslında bazen yazacak çok şey oluyor şimdi derken sonraya kalıyor, sona kalan dona kalıyor fiLan filan.

Çok şükür sıkıntı verici birşey anlattıklarım dışında yok. Yoğunluk ve yorgunluk ta hayatın olmazsa olmazları arasında malesef, hele bir de çalışan anne olunca daha da yoğun olunuyor haliyle.


Düşünüyorum da hayatımız ne kadar kolaylaşmış gibi görünüyor oysa; çamaşırın makinesi, bulaşığın makinesi var. Ne bileyim çok çok büyük işler yok gibi ama hiç bitmeyen bir telaşenin içindeyim hergün. Bakılınca ortada görünen birşey de yok ama..... En basitinden mutfağa derin bir şekilde el atıp temizliğe başlayınca günü yarılayıveriyorum. Arada elli kere Yavru kuş tuvalete gidiyor, doksan kere emiyor, seksen dokuz kere de kucağıma gelmek istiyor tabi...... Bunlar iş değil muhakkak ki!

İşte böyle böyle hayat akıp gidiyor, ne zaman duracak yavaşlayacak çok merak ediyorum. Eskiden bayramı, seyranı iple çeker beklerdim şimdi anlamadan dinlemeden beklemeden geliveriyor.

Ey zaman, zaman zaman biraz yavaştan akıversen ya.

Ama o üzüntülü sıkıntılı hallerdeki gibi değil asla. Üzülünce geçmeyen halinde berbat oluyor hani. Ben mutlu mesut halimle biraz yavaştan geçmeni istiyorum ve diliyorum. Olabilir mi acep?


Psikopata bağlamadan yazıma son veriyor, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden, minik minik bebelerimizin popolarından koklaya koklaya öpüyor, herkese huzur dolu bir bayram diliyorum.

Bayramla birlikte bütün yorgunların dinlenmesini, dertlilerin dertlerinden sıyrılmasını, borçluların borçlarından kurtulmasını, azcık balık eti olan tatlı bayanların bayram rehavetiyle tatlılara karşı kendilerini korumalarını(en başta bendeniz olmak üzere), bütün güzelliklerin insanoğlu üzerine şıkır şıkır bir yağmur gibi yağmasını, çiçek çiçek açmasını, ohhhhhhhh be ne güzel bir bayram bu dedirtmesini diliyorum Yüce Mevladan.......

AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN..............................................................

(Bu arada beni merak edip soran arkadaşlar {muko, firdevs, yasemin} teşekkür ederim, merak edilmek, aranılıp sorulmak güzel bir duygu. mutlu oldum. sağolasınız. merak edenleriniz daim olsun hayat boyu)