Lilypie Kids Birthday tickers

12 Ekim 2008 Pazar

"BENDENİZ"

Şirin'den gelen şirin sobeye teşekkür ederek kabul ediyorum ve
cevaplıyorum.



Ruh hali:SOFİSTİKE








Zevk seçimin değerlerine bağlı olduğunu gösteriyor. Aile her zaman önceliklidir ve onlarla vakit geçirmeye asla doyamazsın.
Biraz romantiksin ve eskileri hatırlamayı seviyorsun. Seni sakinleştiren manzaralardan hoşlanıyorsun.
Müzik senin için katılım demek. Kendini ifade etmenin doğru yolu. Sürekli aklında ve rahatlamanı sağlıyor.
Sanat deyince ilk aklına gelen moda akımları oluyor. Rahat olsun olmasın, trendler sana göre denemeye değerdir. Kendini moda olanla ifade etmeye inanıyorsun.

EĞLENCE: FİRARİ
Tatilde yakınlarınla birlikte olacağın keyifli zamanları, her türlü konfor ve hizmeti sunan, dinlenip yenilenmeni sağlayacak bir mekanda geçirmeyi tercih edersin.
Bütün hayatın böyle geçmeyeceğini bilerek , fırsatını bulduğunda kendini şımartmayı seviyorsun.
Gündelik yaşantından uzaklaşmayı seviyorsun. Güneş, hayatın yavaş akması sana keyif veriyor. Hiçbirşeyin keyfini kolayca kaçırmasına izin vermezsin.
Seni rahatsız eden şey nedir? Etrafındakilerin daima bakımlı, sıkı vücutlu ve çekici gözükmelerini istiyorsun. Kilolu,tüylü,kıllı hiçbir şeye tahammülün yok.

ALIŞKANLIKLAR:YENİ NESİL FANATİK
Hayata bakış açın her ne kadar sağlıklı ve olumlu da olsa iyi bir gün geçirmen için yapman gereken vazgeçilmezlerin var. Bunlar senin rutinlerin. Tam bir alışkanlık yaratığısın.
Evinde modern ve "cool "bir zevkin var.Tarz yaratan birisin. Dekorasyon sadece fonksiyonel değil, tarz sahibi de olmalı.
Saf ve temiz - İçecek tercihin sağlığına önem verdiğini ve kendin için neyin faydalı olduğunu bildiğini gösteriyor.

AŞK:EVCİMEN
Aile hayatını ve beraberinde getirdiği herşeyi çok önemsiyorsun. Baba/Anne ile çocuğu arasındaki ilişki çok özeldir. Gerçek bir ev insanısın.Senin için özgürlük büyük şehrin fırsatları demek. Hırsların arzuların şekil bulabildiği, insanların kim olmak istediğine kendisinin karar verdiği yer...
ADRES:http://www.visulog.com/Default.aspx
Bendeniz de ELİF, EMİNE ve GÜL ü sobelemek istiyorum kabul ederlerse sevinirim.
Görüşmek üzere....