Lilypie Kids Birthday tickers

24 Şubat 2008 Pazar

MAÇKAA PARKINA GİTTİK

Maçka değil Maçkaa Parkı.
Avrupa Yakasının Makbulesinden esinlenerek:)
Güzel bir yer biz çok beğeniyoruz. Burakın kırkını uçururken de gelmiştik. O zaman Burak üşümesin diye fazla kalamamıştık. Bugün daha çok kaldık ve daha çok gezdik.
Biraz bakımsız bulduk. Kıştan sonra bahara iyi bir bakımla hazırlanmalı. Şişli belediyesi çalışkandır eminim en kısa zamanda el atarlar. Park daha da güzelleşir.

Park önceleri Taksim meydanından Maçka'ya kadar uzanıyormuş. O zamanlar park değil bir gezi yoluymuş. Şimdiki İstanbul'a göre biz çok büyük bulduk. Meğerse park kırpıla kırpıla gezi yolundan parka dönüşmüş. Küçülmüş küçülmüş. Kimbilir ilerleyen yıllar ne gösterir ne hale gelir buralar. Belkide hiç bir iz kalmaz tamamen betonarme olur, ev olur, işhanı olur, olur ha olur...


Yeşil çimlerin üzerinde gezindik,oturduk, yuvarlandık.. Negatif enerji kalmadı tamamen pozitif olduk. + + + + + + +:) :)












Baştan Burak salıncakta biraz korktu ama sonraları yavaş yavaş salladıkça alıştı. Aslında bu ilk değil ama yine de tedirgin oldu. Sonra rahatlayınca gülücükler saçmaya başladı etrafına Yavru Kuşum benim.










Burak Nasrettin.. Arabasına ters oturdu dönüş yolunda. Biz de sesimizi çıkarmadık. Gerçi ilk oturduğunda düşer mi diye biraz endişe ettim ama acıkta özgür olsun istiyorum. Kendimi tuttum ve sağ sağlim gitti.
Bazen kendimi tutmak oldukça zor oluyor ama başarınca Burak 'ın özgüveni için kendimle gurur duyuyorum. Zor oluyor, hemen birşey olucak gibi geliyor. Herşeyi kontrol altında tutmalıyım, Burak'ı korumalıyım diyorum, ancak biliyorum ki doğrusu bu değil.